Uncategorized

Fénymásoló papírok rendelése

Fénymásoló papírok rendelése

A fénymásoló papírok fontos szerepet játszanak az irodai környezetben, és széles körben használják világszerte. Ezek a papírok különböző méretűek és minőségűek lehetnek, és a fénymásolók számára tervezik őket, hogy szép és éles másolatot készítsenek. Az alábbiakban bemutatjuk a fénymásoló papírokat, a papírok méretét, minőségét, gyártását, az újrahasznosított papírokat és a legnépszerűbb fénymásoló papír márkákat, mint például a Victoria, HP, Xerox, Canon és Kodak.

Méret és minőség

A fénymásoló papírokat különböző méretűekre tervezik, hogy megfeleljenek a különböző fénymásoló gépeknek. A legnépszerűbb méret a 8,5 x 11 hüvelykes (A4), amely világszerte használt és a legelterjedtebb. Azonban a papírok más méretűek is lehetnek, például A3, A5, B4, B5, stb.

A minőség szempontjából a fénymásoló papírokat két kategóriába lehet sorolni: szabványos és magas minőségű papírokra. A szabványos papírok általában alacsonyabb minőségűek, vastagságuk és súlyuk kevesebb, mint a magas minőségű papíroknak, míg a magas minőségű papírok jobb minőségűek, vastagabbak és súlyuk nagyobb, így jobb minőségű és tartósabb másolatokat biztosítanak.

Gyártás

A fénymásoló papírok gyártása hasonló a normál papír gyártásához. Az alapanyag a cellulóz, amelyet fa- és papírrostokból nyernek ki. Ezután a cellulózt hígítják vízzel, majd a folyékony keveréket egy hosszú szalagra öntik. A szalagot szárazítják, és később a papírok méretének megfelelően vágnak.

Újrahasznosított papírok

Az újrahasznosított papíroknak számos előnye van, mivel csökkentik a környezeti hatásokat és javítják a fenntarthatóságot. Az újrahasznosított papírokat újra feldolgozzák, és a gyártási folyamat során a fafelhasználás csökken, és kevesebb víz és energia szükséges a gyártáshoz.

Rendeljen mindenféle másolópapírt egyszerűen gyors szállítással már másnapra. Áruházunkban több száz másoló papír közül válogathat, megtalálhatja a legnagyobb márkákat és természetesen olcsó másolópapírból is talál több változatot is. Tekintse meg pár termékünket vagy klattintson a másoló papírok kategóriára ahol megtekintheti az összes másolópapírunkat. A linkre kattintva megtekintheti aktuális árainkat és a termék készlet információit is.

Másolópapír, A3, 160 g, XEROX Premier

Másolópapír, A3, 80 g, 360 Everyday

Másolópapír, A3, 80 g, CANON Black Label

Másolópapír, A3, 80 g, CANON Yellow Label Print

Másolópapír, A3, 80 g, HP Copy

Másolópapír, A3, 80 g, HP Office

Másolópapír, A3, 80 g, HP Premium

Másolópapír, A3, 80 g, MULTICOPY

Másolópapír, A3, 80 g, MULTILASER

Másolópapír, A3, 80 g, VICTORIA PAPER Balance Energy

Másolópapír, A3, 80 g, XEROX Business

Másolópapír, A3, 80 g, XEROX Premier